Dacă faci parte din categoria persoanelor care se luptă cu un ten acneic, atunci încearcă setul de îngrijire ACNE FREE LINE conceput pe bază de ingrediente naturale, testate clinic, cu rezultate uimitoare. De ce? Pentru că tratamentul Acnee Free cuprinde 7 produse cosmetice destinate ritualului de îngrijire zilnică, adaptate conform tipului de ten care poate fi  mixtgrasuscat sau normal.

Transformă ACNE FREE LINE în aliatul pielii tale, pentru ați recăpăta starea de bine.

ACNE FREE LINE pentru ten mixt/gras

Beneficii și rezultate:

  • Piele uniformă, aspect sănătos
  • Efect reconfortant și revitalizant
  • Elimină impuritățiile și decongestionează tenul
  • Rol antiinflamator
  • Reducerea hiperkeratozei, inflamației și proliferării bacteriene
  • Hidratare celulară adecvată
  • Repară și protejează pielea
  • Stimulează secreția de colagen I și III

Setul cuprinde 7 produse, care constituie pașii în rutina ACNE FREE.

PASUL 1-  OIL FREE CELLULAR ACNE WASH

Spumă de curățare cu acid Azelaic și vitamina C liposomală, constituie primul pas în rutina de îngrijire a ACNE FREE piele mixtă/grasă.

PASUL 2 – PURIFYING AND BALANCING CELLULAR WATER

Acest apă micelară, oferă beneficii excepționale de purificare și reechilibrare, contribuie în același timp la calmarea pielii și la îmbunătățirea texturii, elimină urmele de machiaj și impuritățile.

PASUL 3-SUPER ACNE CELLULAR CONTROL LOTION

Această loțiune, oferă beneficii excepționale pentru decongestionarea, tenului, reducerea inflamației și proliferării bacteriene contribuind în același timp la calmarea pielii.

PASUL 4 – CELLULAR ACNE & SPOT SERUM

Acest ser super concentrat, oferă beneficii excepționale pentru decongestionarea, tenului, reducerea inflamației și proliferării bacteriene contribuind în același timp la calmarea pielii și uniformizarea tenului. O formulare inegalabilă, care detoxifică, reînnoiește și resetează tenul.

PASUL 5 – CALMING NON-STOP DAILY BALANCING CREAM

O cremă delicată, calmantă și cicatrizantă, care fortifică pielea folosind secretele activelor vegetale derivate din natură. Crește rezistența pielii la factorii de mediu, poluare și restabilește echilibrul hidric.

PASUL 6 – CELLULAR ACNE SKIN REPAIR CREAM

O formulă intensivă care ajută la revitalizarea și perfecționarea luminozității, elasticității și restructurării pielii în timp ce dormiți. Contribuie la refacerea barierei naturale, depigmentează și cicatrizează tenul în cel mai eficient mod. 

PASUL7 – CELULLAR ACNE DETOX FACE MASK

O mască facială delicată, exfoliantă și detoxifiantă cu cărbune încapsulat ajută la reînnoirea, reîmprospătarea și revitalizarea pielii, având rol puternic detoxifiant, calmant și cicatrizant. Infuzată cu Retinol liposomal, Vitamina E , Acid Azelaic, vitamina B12 și cărbune încapsulat, această mască ajută pielea să respire, elimină impuritățile și sebumul oxidat, rezultând o piele, uniformă, luminoasă, catifelată.

Cele 7 produse din ingrediente vegetale testate clinic revoluționează modul în care tu îți tratezi acneea și transformă ACNE FREE LINE în aliatul pielii tale, pentru ați recăpăta starea de bine. Tenul se purifică și se hidratează, devine curat și proaspăt, într-un mod delicat. Foarte blândă cu pielea, ACNE FREE line aduce tenului un sentiment de puritate calmă și prospețime.