Rutina de îngrijire a tenului matur implică câteva produse care să conțină aceste ingrediente, fie că ne referim la un ten matur mixt/gras sau normal/uscat.

Vitamina C

Tenul tău are o nuanţă neuniformă? Ei bine, trebuie să foloseşti creme care au în compoziţia lor multă vitamin C – un antioxidant puternic, cu capacitatea de a lumina tenul, îndepărtând petele inestetice şi uniformizând nuanţă acestuia. Vitamina C revitalizează suprafaţa pielii şi îmbunătăţeşte vizibil nivelul de hidratare şi textura.

Recomandăm produsul THE BOOST SERUM cu vitamina C – 20%, retinol – 2,5% și acid hyaluronic – 1%.

THE BOOST SERUM stimulează luminozitatea, diminuează aspectul petelor întunecate, reduce liniile și ridurile, cearcănele și imperfecțiunile tenului, redă pielii frumusețea și strălucirea, în timp ce antioxidanții puternici ajută la protejarea și prevenirea decolorării ulterioare. Tocmai de aceea nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngrijire. Infuzează pielea cu energii generatoare de viață ale Retinolului liposomal, Vitaminei C liposomale, Acidului Hialuronic, celor 5 vitamine si 8 ingrediente active revoluționare testate clinic. Pielea este ajutată astfel, să arate impecabil în câteva minute. Tenul arată proaspăt și plin de energie.

Colagenul

Colagenul este ingredientul care se regăsește la nivelul pielii şi este răspunzător de elasticitatea pielii. Cu toate că este un component structural extrem de important pentru organism, cantitatea secretată din această substanţă scade în timp atât din cauza înaintării în vârstă, cât şi din cauza factorilor externi. Expunerea la razele ultraviolete sau poluarea sunt două exemple de elemente externe care afectează producţia de colagen de către organism. De aceea, începând cu vârstă de aproximativ 30 de ani, aportul extern de colagen poate deveni extrem de necesar.

Poți folosi COLLAGEN TONER, COLLAGEN CONCENTRATE MASK

COLLAGEN TONER este o loțiune tonică bogată în colagen și esențe nutritive din plante, hidratează și repară pielea din interior, reducând ridurile fine și stimulând reînnoirea celulară. Îmbunătățește vizibil aspectul, elasticitatea și textura pielii. Tonifiază și refermizează. Efect global de rejuvenare. Ideal pentru tenul uscat, deshidratat sau matur, sau pentru tenul degradat de soare. Conține esențe nutritive din plante – semințe de castravete, imortele și trandafir Damasc, care repară pielea deshidratată, degradată de soare, pigmentată, și reduc ridurile fine și alte semne de îmbătrânire.

COLLAGEN CONCENTRATE MASK este ultra-hidratantă, ultra-nutritivă, ultra-refermizanta. Formulată exclusiv cu cele mai pure extracte botanice și uleiuri presate la rece, plus colagen. Masca adresează textura și elasticitatea tenului, ridurile fine și profunde, conferind revitalizare și strălucire absolute. Odată aplicată, nu vei mai putea renunta la ea !

Resverator

Acest compus are un efect foarte puternic şi important asupra pielii. Petele pigmentare care pot apărea în timpul verii la nivelul fetei pot fi atenuate de superantioxidantul resveratrol, susţin unii specialişti dermatologi.

Poți încerca RESVERATROL SKIN BOOST CONCENTRATE, reduce semnele de îmbătrânire ale pielii datorită efectului potent antioxidant.