Dacă îți este frică de ace, atunci ar trebui să încerci un ingredient anti-aging care are efect de botox – argirelina. Pentru eliminarea  ridurilor de expresie cauzate de mișcările repetate ale mușchilor poți folosi o peptidă ce are diferite proprietăți de combatere a ridurilor și a efectelor îmbătrânirii. Este atât de eficientă, încât dermatologii sunt de parere că este cea mai apropiată variantă de Botox pe care o poți folosi fără injecții.

Peptidele sunt lanțuri scurte de aminoacizi care stau la baza proteinelor, inclusiv a colagenului și elastinei, ceea ce le face esențiale pentru o piele sănătoasă și frumoasă. Deși există numeroase peptide care pot fi folosite în îngrijirea pielii, această peptida este diferită prin faptul că reduce mișcarea musculară și ridurile care apar odată cu aceasta.

Principalele beneficii: Previne mișcările musculare care duc la formarea ridurilor. În același timp, stimulează producția de colagen și optimizează funcționarea colagenului, ceea ce combate ridurile fine și îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii.

Poți testa produsul ARGIRELINE 10% din gama SMACH, ce oferă soluții de lux pentru îngrijirea pielii. Delicată, dar eficientă, cu rezultate excelentece reprezintă unica linie de lux dedicată, HOLISTIC, ORGANIC, FĂRĂ SUBSTANȚE CHIMICE, ÎNALTE PERFORMANȚE.