Este o planta originara din Africa de Sud numită Myrothamnus flabellifolia sau supranumita planta renasterii. Deoarece are o capacitate incredibila de regenerare, in prezenta primilor stropi de ploaie, ea renaste vazand cu ochii, dupa ce majoritatea anului este uscata.  Extractul de myrothamnus flabellifolia revitalizează celulele și stimulează procesul propriu de hidratare, sporind rezistența pielii, în ciuda diverșilor agenți climatici.

Extractul de myrothamnus flabelifolia are proprietati dovedite clinic prin studii de specialitate:

– protejeaza lipidele pielii impotriva oxidarii (studiu in-vitro)

– protejeaza membranele celulare in timpul deshidratarii (studiu in-vitro)

– revitalizeaza pielea pentru cel putin 48 de ore dupa o singura aplicare (studiu in-vivo)

– imbunatateste vizibil textura si roseata pielii, hidrateaza (studiu in-vivo).

Descoperă Serul Regenerator Pentru Fata Si Ochi Cu Mirothamnus Si Acid Hialuronic care conține:

Myrothamnus flabelifolia

Bogată în antioxidanți și asociată cu oligozaharidele derivate din tamarin, care stimulează imunitatea și este osmoreglator. Această asociere recreează fracțiunea de supraviețuire responsabilă cu rezistenta acestei plante incredibile.

Aloe vera

Aloe vera este o planta bogata in vitamine, oligo-elemente, enzime si acizi organici, fiind cunoscuta pentru numeroasele virtuti pe care le are pentru sanatatea organismului uman. Gelul extras din aloe este hidratant, astringent si antiinflamator, ajuta la compensarea pierderilor de apa din piele. Nutritiva, cicatrizant cutanat, regenerator, stimuleaza vindecarea pielii si imbunatateste microcirculatia. Calmant, linistitor, atenueaza iritatiile pielii, eritemele sau arsurile solare.

Arbutina

Este un compus, care se gaseste in fructele de padure Arctostaphylos, ce blocheaza sinteza melaninei (pigmentul pielii) in epiderma. Arbutina promoveaza luminarea pielii si un ton uniform, ajuta la reducerea petelor hiper-pigmentare si face pielea mai clara si radianta.

CUM SE FOLOSESTE PRODUSUL

Aplic-o pe tenul curat, inclusiv in jurul ochilor, o data sau de doua ori pe zi si maseaza usor pana se absoarbe complet in piele. Poti s-o asociezi cu crema nutritiva si hidratanta sau cea anti-aging, aplicand serul inaintea cremei.

Sfatul Nuca Organic

Masajul pielii stimuleaza microcirculatia, tonifica muschii faciali si elimina tensiunea. Daca folosesti serul pentru masaj minim 3 minute de 2 ori pe zi o sa observi inca din primele saptamani o imbunatatire a texturii si a aspectului pielii tale.