Fetelor, acest produs funcționează! Ai 30 de zile să te convingi de rezultatele minunatei noastre creme 30S Lift Instant sau îți rambursăm banii înapoi, dacă ceva te nemulțumește. Crema noastră de întinerire a pielii a fost concepută pentru a diminua aspectul ridurilor, al pielii lăsate și a liniilor fine. De fapt, suntem atât de încrezători în produsul nostru, încât fiecare comandă vine cu o garanție de 30 de zile.

Formula foarte eficientă, utilizează cea mai recentă tehnologie vegetală de îngrijire a pielii, pentru a reduce vizibil liniile fine, a conferi fermitate, pentru a netezi și retexturiza pielea. 30S LIFT INSTANT este un cocktail puternic de ingrediente cu teste clinice de eficiență create pentru a vă transforma tenul.

Combină peste cinci tratamente diferite într-unul singur – elimină necesitatea mai multor produse de îngrijire a pielii care consumă mult timp. O doză completă de acid hialuronic 17%, heptapeptide, Vitamine A și E, proteine ​​naturale și Tens Up ingredientul cheie – substanță activă vegetală cu rol de lifting instant și de lungă durată, cu acțiune anti-age și de creștere a sintezei de colagen care vizează fiecare aspect al îmbătrânirii pielii.

Homeostatin ™ crește sinteza colagenului I și III, ceea ce duce la reducerea ridurilor, Tens’up TM este un agent activ cu un efect de lifting instantaneu care îmbunătățește semnificativ aspecul ridurilor, Acid hialuronic cu moleculă mare conferă pielii un aspect suplu, sănătos și cu mai puține riduri, Acid hialuronic cu moleculă mică are efect de hidratare de durată, de umplere, o bună absorbție și permeabilitate, iar Colagenul & Elastina se completează reciproc pentru a reda frumusețea, fermitatea și starea de sănătate a tenului.

30 S Lift Instant pentru ten normal/uscat și 30 S Lift Instant pentru ten mixt/gras cu SPF 30, sunt 100% netestate pe animale și hipoalergenice, cu toleranță excelentă chiar și pentru pielea sensibilă.

✔️ Aspect mai întins al pielii, mai ferm
✔️ Efect de umplere a ridurilor
✔️ Efect de lifting
✔️ Efect de hidratare pentru 24h
✔️ Îmbunătățește aspectul pielii lăsate
✔️ Rol de iluminare
✔️ Reduce cearcănele și pungile
✔️Nu lasă senzație grasă, este o bună bază de machiaj
✔️ Hidratare 24 de ore
✔️ Simplu de 2 ori pe zi, dimineață + noapte

➡️Comandă acum crema ta 100% naturală & eficientă: www.naturall.md