Tratamentele funcționează mai eficient în timp ce dormi. S-a dovedit științific că între orele 23:00 și 5:00 are loc procesul de reînnoire a celulelor pielii. Prin urmare, cosmeticienii recomandă folosirea măștilor nocturne pentru un efect maxim.

Cum funcționează măștile de noapte?

Masca de noapte este un produs care se aplică o dată sau de două ori pe săptămână în timpul îngrijirii de seară pentru a hidrata intens pielea. În funcție de compoziție, poate oferi pielii strălucire, fermitate, hrăni, înmuia, poate avea proprietăți de vindecare sau accelera procesele de regenerare. Experții recomandă utilizarea unor astfel de măști în mod regulat.

Textura ușoară a măștii de noapte nu încarcă pielea, este distribuită uniform și absorbită rapid. Masca trebuie utilizată imediat după curățarea și tonificarea de seară. Se aplică în locul unei creme de noapte cu un strat subțire pe toată fața. O caracteristică unică a măștilor de noapte este că efectul poate fi văzut după o singură aplicare.

În doar o singură noapte, pielea va deveni mai hidratată, va arăta sănătoasă, iar inflamația și roșeața vor dispărea. De asemenea, măștile de noapte hrănesc și înmoaie profund pielea, o fac netedă, fermă și elastică, uniformizează tenul și îmbunătățesc calitatea sa. Pentru ca masca să funcționeze și mai eficient, trebuie să o aplicați cu o jumătate de oră sau o oră înainte de culcare.

Cât de des să folosești măști de noapte

Măștile de noapte pot fi folosite zilnic, dar în mod ideal – nu mai mult de două ori pe săptămână: astfel pielea nu va avea timp să se obișnuiască cu produsul și îi va stimula funcțiile naturale de reînnoire.

Merită să fim atenți la faptul că pielii trebuie să i se acorde timp pentru a se adapta. De multe ori se întâmplă ca prima dată să reacționeze cu conținut de grăsime, dar de la a doua utilizare situația se schimbă dramatic.


Tipuri de măștile de noapte?

Măștile de noapte pe bază de gel sunt ideale pentru a menține pielea hidratată. De asemenea, măștile cu gel calmează și răcoresc în mod eficient pielea, îi cresc elasticitatea și au un efect de ridicare, netezesc calmarea și reduc severitatea ridurilor, ameliorează iritarea și îndepărtează descuamarea.

Măștile cu gel de noapte sunt potrivite pentru îngrijirea pielii de orice vârstă și orice tip: combinat, problematic, sensibil, iritat. Ele pot fi utilizate chiar și cu rozacee și etapele inițiale ale acneei.

Măștile de noapte cremoase oferă hrană și hidratare intense și întăresc bariera de protecție a pielii. Acestea hidratează intens pielea, o hrănesc și sunt responsabile de refacerea acesteia. Vitaminele și ingredientele naturale care se găsesc adesea în măștile cremoase dau strălucire pielii.

Măștile pe bază de cremă sunt ideale pentru pielea uscată și cu modificări legate de vârstă.

Printre măștile de noapte, puteți găsi și măști exfoliante, a căror acțiune vizează reînnoirea și restabilirea ușoară a pielii în timpul somnului. Astfel de produse au cel mai adesea o bază cremoasă. Noaptea, îndepărtează ușor stratul mort de celule și accelerează procesele de reînnoire prin reglarea glandelor sebacee.

În același timp, măștile exfoliante hidratează intens și ajută la reținerea umezelii în celulele pielii, eliminând astfel uscăciunea și descuamarea și prevenind deshidratarea pielii. În plus, ele normalizează echilibrul lipidic al pielii și îi întăresc funcțiile de protecție. Măștile de exfoliere și purificare sunt ideale ca peeling pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

MASCĂ AH1 | ACID HIALURONIC 1%

Pentru un ten perfect recomandăm masca facială hidratantă cu acid hialuronic 1 %. Este un tratament de noapte infuzat cu ingrediente active potente: ulei de migdale dulci, acid hialuronic, vitamina E. Pielea rămâne catifelată și suplă.

 • Efect hidratant puternic
 • Netezește ridurile fine și profunde
 • Uniformizează textura tenului și conferă un aspect sănătos
 • Efect nutritiv și reparator
 • Efect revitalizant
 • Calmează tenul iritat sau tenul cu probleme

MASCĂ BHA2 | ACID SALICILIC 2%

Masca facială tratament ce previne și combate coșurile și iritatiile. Ideală pentru tenul tern, fără strălucire și neuniform, de asemeni pentru tenul mixt, cu tendința grasă sau cu tendința acneica. Conferă un ten împrospătat, mai curat, fără iritații. Este infuzată cu acid salicilic, cu efect de exfoliere și curățire a porilor, îndepărtează celulele moarte, sebumul și impuritățile. Formulată cu argilă albă, care are proprietăți de curățire în profunzime și ajută la absorbția excesului de sebum și impurităților din pori, lăsând o piele mai curată și un ten mai uniform.

 • Efect de luminozitate și uniformizare a tenului.
 • Curăță în profunzime și exfoliază blând.
 • Detoxifiază pielea de impurități.
 • Împrospătează tenul.
 • Efect vizibil după prima utilizare.

MASCĂ RADIANCE

Pentru un ten devitalizat și fără strălucire, recomandăm masca facială nutritivă și iluminatoare cu ovăz și arbutină. Formulată cu ulei de migdale dulci, ovăz coloidal organic, arbutină și vitamina C, această mască redă strălucirea sănătoasă a tenului.

 • Efect hidratant puternic
 • Efect de iluminare
 • Netezește ridurile fine și profunde
 • Uniformizează textura tenului și conferă un aspect sănătos
 • Efect nutritiv și reparator
 • Efect revitalizant
 • Calmează tenul iritat sau tenul cu probleme
 • Estompează petele pigmentare

MASCĂ PURIFIANTĂ

O mască facială calmantă, detoxifiantă și purifiantă, formulată cu argile uscate la soare, provenite din Sudul Franței. Un amestec consistent, intens hidratant, purifiant, exfoliant și echilibrant, benefic în special pentru tenul matur, uscat și sensibil. Argila roz din Provence este un detoxifiant blând și curăță fără a usca sau irita pielea delicată. Argila galbenă din Provence este purifiantă și exfoliantă, luminează fața, este bogată în minerale, stimulantă și tonifiantă, ideală pentru o mască de frumusețe. Uleiurile esențiale de lemongrass și rozmarin au proprietăți purifiante, antiseptice și tonifiante. Această mască este adecvată tuturor tipurilor de ten, precum și după o expunere prelungită la soare. Prin compoziția ei această mască stimulează o fixare mai bună a apei în piele. Tenul este revitalizat și împrospătat instantaneu.

MASCĂ AHA10 | MASCĂ EXFOLIANTĂ PENTRU TEN SENSIBIL

Mască facială tratament, rejuvenantă, purifiantă, exfoliantă și matifiantă, ideală pentru tenul sensibil. Formulată cu acizi alfa-hidroxi [AHA] – acid glicolic, acid lactic – exfolianți potenți ce îndepărtează impuritățile și reziduurile de pe piele. Formulă blândă, dar foarte eficientă, ce lasă tenul sensibil catifelat și rafinat, fără iritații. Uleiul de migdale dulci are un efect antiinflamator, calmant. Ingredientele active reparatoare hidratează și lasă o piele matifiată și netedă.