Pentru o podoabă capilară frumoasă este extrem de important să avem grijă corespunzător de aceasta. Iată câteva trucuri culese de pe la specialiști și vedete.

Ai grijă la uscătorul de păr

Aerul fierbinte emanat de uscătorul de păr poate deteriora rădăcinile, așa că ai grijă să îl ții la o distanță de cel puțin 15 cm de cap. Dacă nu ai nevoie decât să îți fixezi coafura, folosește aerul rece.

Piepteni și perii murdare

Știi deja că praful și grăsimea îți afectează părul, așa că trebuie să reții că și instrumentele pe care le folosești pentru aranjarea sa se murdăresc și, drept urmare, îți murdăresc și podoaba capilară. Îți recomandăm să le înmoi într-un vas cu apă caldă amestecată cu patru lingurițe de bicarbonat de sodiu. Lasă-le să stea 20 de minute, apoi clătește-le.

Cele mai bune șampoane pentru părul normal

Șamponul pe care urmează să ți-l prezentăm îți va face părul mătăsos și strălucitor după numai o săptămână. Un boost de energie, vitalitate, strălucire și sănătate, într-o formulă naturală, concentrată și super eficientă. Delicat cu părul și scalpul sensibil, Happy Happy Hair te va surprinde prin echilibru și rezultate.

Regenerarea părului sau stimularea creșterii

Este atât de neplăcut să ai fire de păr dezordonate și rupte care stau ridicate în toate direcțiile! Dar nu-ți face griji – acest tratament îți va aranja și regenera părul.

Alte recomandări

În încheiere, îți mai oferim câteva sfaturi și trucuri pentru a avea un păr sănătos:

  • Evită stresul, întrucât acesta slăbește firele de păr și duce la căderea lor.
  • Renunță la fumat – nicotina interacționează cu proteinele din organism, afectând și sănătatea părului.
  • Adaugă în dietă alimente bogate în vitamina C și B: guava, curmale, piersici și cereale integrale.
  • Urmează aceste sfaturi și trucuri pentru a avea un păr mult mai sănătos