Ai trecut vreodată prin sentimentul de “piele care te strânge”? Ei bine această senzație neplăcută poate dispărea, dacă folosești adecvat produsele de îngrijire și de machiaj.

  1. Te sfătuim să folosești seara produse cât mai emoliente,  serumuri și creme consistente care îți vor oferi acea senzație de hidratare și îi va conferi pielii strălucire și îngrijire.

2. Mai aplică măști hidratante pe care să le lași să acționeze 30 minute, cel puțin de 3 ori pe săptămâna.

3. Iar o dată pe săptămâna folosește produse cosmetice delicate care să exfolieze sau să îndepărteze pielea descuamată, astfel machiajul pe timpul perioadei reci, se va așeza mult mai bine pe piele și va rezista întreaga zi.

Când vine vorba de machiaj, alege cu atenție bazele și fondul de ten, astfel încât să oferi pielii hidratare și emoliere și pe parcursul zilei. Este recomandat să nu aplici baze matifiante, baze care să usuce și cu atât mai mult, fonduri de ten ce conțin alcool. Tenul tău are nevoie de fonduri de ten pe baza de apă, poate chiar ulei, fonduri de ten anti-age dacă ai trecut de o anumită vârstă, pe care întotdeauna să le aplici tot peste baze, serumuri sau creme hidratante. Folosește cât mai multe produse cu textura cremoasă și evită iluminatoarele sau blush urile de tip pudră.

Și buzele au nevoie de o îngrijire mai atentă în perioada rece, așadar aplică în fiecare seară, înainte de culcare măști sau creme speciale pentru hidratarea lor și din când în când, realizează o exfoliere a acestora folosindu-te de zahăr și miere. Pe parcursul zilei îți recomand să porți rujuri cât mai cremoase, glossuri și să eviți aplicarea rujurilor mate și cu putere mare de rezistenta la transfer.

Și pielea de pe corp are nevoie de hidratare și emoliere dacă ești o persoană predispusă la uscăciunea acesteia, așadar folosește geluri de duș cu ingrediente cât mai atent selectate și în fiecare seară, aplică-ți creme de corp sau uleiuri hrănitoare.